Откровен Стенли: Децата ми израснаха с болка, Стоичков дори не ме изслуша...


Откровен Стенли: Децата ми израснаха с болка, Стоичков дори не ме изслуша...
Снимка: БГНЕС

74149 0

Един от футболните любимци на българския народ - Стилиян Петров, даде откровено и много емоционално интервю пред "Дарик Радио" около живота си през последните години и предстоящия "Мач на надеждата".

Бившият капитан на България поговори за предстоящото шоу, което ще включва въпросния двубой през есента. Стенли разказа и любопитна история около предложението към Христо Стоичков, което Камата... приел мигновенно!

Петров за пореден път обясни, че ще има пълна прозрачност около даренията и за всички средства ще стане ясно публично за какво са били използвани на по-късен етап.

Откровението на Стенли

"Децата ми не помнят много от моите мачове. Когато бях диагностициран с левкемия, първото нещо, което им излизаше, когато търсят е мъката, болката. Те израснаха с болката, а не да ме гледат как играя футбол. Децата вече тичат по-бързо от мен. Ще има още големи футболисти, още по-големи имена. Имаме план на действие. Екипът работи много усърдно, много динамично, за да има програма, тези звезди да направят шоу. Всички тренират усърдно. Приели са каузата и този мач присърце.

Говорих с Христо Стоичков, той не ми даде дори да спомена какъв е мача, само каза да му кажа дата и „там съм“. Тези звезди дават безвъзмездно своята подкрепа. Събраните средства ще бъдат показани къде отиват, къде се помага, къде се използват. Ще бъдат показани пред обществеността. Всички спонсори и партньори искат да видят какво става с техните средства. Преговаряме с няколко болници. Имам среща и с хора, които са вътре в системата. Не е цветуща ситуацията. Преди да започнем с всичките процеси, ще бъдат обявени пред обществеността", призна легендарният футболист.

Следете всичко около "Мача на надеждата" със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички