Орисани да наследят съперничеството: Кристиано-младши и Тиаго Меси имат много повече общо, отколкото предполагате


Орисани да наследят съперничеството: Кристиано-младши и Тиаго Меси имат много повече общо, отколкото предполагате
Снимка: Instagram

9452 0

Кристиано Роналдо vs Лионел Меси - едно футболно съперничество, което завинаги ще остане в историята на най-популярния спорт. Двамата доминират по терените на Европа и света в последните 10 години и редовно обират индивидуалните и отборните награди, което можем да определим като напълно заслужено.

Напълно нормално двамата имат свои фенове, които от своя страна се разделят на три "вида". Тези, които подкрепят португалеца, тези, които подкрепят капитана на Барселона и тези, които просто се радват, че двама гиганти в спорта радват с изявите и таланти си запалянковците в продължение на толкова много години.

Няма спор, че двамата напълно заслужено са определяни като суперзвезди и още по-заслужено са печелили по пет пъти индивидуалното отличие Златна топка. Двамата се радват на също толкова успешен живот и извън терена, като към момента имат семейства и деца. Именно първородните синове на Кристиано и Меси са главните действащи лица в тази история - Кристиано-младши и Тиаго Меси. 

МЕСИ: СИНЪТ МИ ТИАГО МЕ КРИТИКУВА ЧЕСТО

Разликата между двете хлапета към момента е голяма. Докато наследникът на португалеца жъне успехи в детския тим на Ювентус, синът на Ла Пулга все още не се занимава с футбол, но всички са сигурни, че един ден и това ще стане. 

РОНАЛДО: СИНЪТ МИ КАЗВА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ПО-ДОБЪР ОТ МЕН, НО ЩЕ МУ Е ТРУДНО

Много по-интересна обаче е една статистика свързана с децата на двамата футболни гении. Кристиано Роналдо е роден на 5 февруари 1985 година, а Лионел Меси на 24 юни 1987 година, което означава, че двамата имат 869 дни разлика. Точно толкова е и разликата между първородните им синове Кристиано-младши и Тиаго Меси. И нека някой каже, че двете хлапета не са орисани в най-скоро време да блеснат на голямата сцена и да продължат битката на своите бащи!

 

Вижте тази публикация в Instagram.

❤️

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички