Новата на Кубрат Пулев потвърди, че са заедно, може да е бременна?!


Новата на Кубрат Пулев потвърди, че са заедно, може да е бременна?!
Снимка: БГНЕС

32484 0

Слуховете около новата връзка на боксьора Кубрат Пулев и Стелиана Янкова не спират. След като стана ясно, че двамата са заедно вече почти четири години без да разкриват новината, сега бившата гимнастичка е направила това пред свои приятелки, обявявайки официално новината.

Желанието на Пулев било връзката да се крие максимално дълго докато двамата не са сигурни. Очаква се разкритието да се случи в най-скоро време.

23-годишната Стелиана е родена в Търговище, но живее в София. Още на 4 години тя започва да тренира художествена гимнастика, като на два пъти става шампионка на България и има още куп медали от международни първенства. Именно спортът е събрал двамата влюбени. Преди връзката си с Кобрата пък Стелиана е била гадже на сина на актрисата Аня Пенчева - Ангел Караньотов, пише "Уикенд".

„Ако не беше срещнал Стели, сигурно още щеше да е с Андреа, но след като нещата помежду им станаха сериозни Кобрата и каза „чао“. Двамата се разбраха да крият известно време връзката си“, разкриват запознати. Междувременно тръгнаха слухове, че гимнастичката е бременна от Пулев, но до този момент не са потвърдени.

По-рано тази седмица стана ясно, че бившата на Пулев Андреа пък е била пред нервна криза след научената информация. Повече по темата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички