Никол Шерцингер - причината Григор да се превърне от средняк в световна класа?


Никол Шерцингер - причината Григор да се превърне от средняк в световна класа?

4654 0

Григор Димитров е водеща тема не само в България. Редица именити медии в Европа отдадоха заслуженото на шампиона във Финалите на ATP, а успехът му беше отразен дори в Босна и Херцеговина. Там обаче смятат, че влиянието на певицата Никол Шерцингер е много важно за израстването на световния №3.

Изданието "Novi.ba" отдели специално внимание на красавицата, като дори смята, че тя е причината той да се реализира успешно през 2017 година. В материала се визира периода преди да стартира връзката на Димитров с Шерцингер, когато Гришо беше извън топ 30 на световния тенис.

"Красивата американска певица и актриса Никол Шерцингер е с тенисиста от началото на 2016 година и е сред главните причини за скока на Григор Димитров. Преди нея той беше играч от средно ниво, а сега е вече в топ 3.

Тя определено е жена, която може да разпознае и надушва победителите. Доказателство за това е и шампионът във Формула 1 Люис Хамилтън, с когото тя поддържаше отношения по-рано. Григор Димитров е следващото", пишат от "Novi.ba".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички