Серхио Рамос покани на сватбата си Перес, Зидан и трио от Барселона


Серхио Рамос покани на сватбата си Перес, Зидан и трио от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

11168 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос ще се жени за дългогодишната си приятелка Пилар Рубио на 15 юни. Бракосъчетанието ще се извърши в катедралата в Севиля и на него са поканени доста интересни гости. Сред тях е президентът на испанския клуб Флорентино Перес.

Покани за щастливото събитие са получили още треньорът на тима Зинедин Зидан, съотборниците на Рамос Лукас Васкес, Кейлор Навас и Лука Модрич, както и няколко от звездите на големия съперник Барселона.

Те, разбира се, са съотборници на защитника в националния отбор на Испания. Става дума за Жорди Алба и съпругата му Ромарей Вентура, Серхио Бускетс и жена му Елена Галера и Жерар Пике и любимата му Шакира. Бившият селекционер на "Ла Фурия" Висенте дел Боске също ще присъства, а настоящият наставник Луис Енрике пропуска събитието по лични причини.

Рамос и Рубио имат връзка от 2012 година. Двамата възпитават трима сина - Серхио-младши, Марко и Алехандро. Наскоро сватба вдигна и бившият съотборник на Рамос - Месут Йозил. Вижте снимки от сватбата в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички