На 36 години продължава да е №1: Суарес с ново страхотно попадение за Гремио (ВИДЕО)


На 36 години продължава да е №1: Суарес с ново страхотно попадение за Гремио (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5635 0

Уругвайската легенда Луис Суарес на 36-годишна възраст продължава да разстрелва съперниците по бразилските терени на клубно ниво. В началото на годината той се присъедини към местния Гремио и вече разполага с 26 двубоя, в които се е отчел с 12 гола и 8 асистенции. 

Той е и голмайстор №1 на клуба през настоящия сезон в местната Серия А след 12 изиграни кръга. До този момент се е отчел с 4 гола и 3 асистенции в импровизираната класация, която бива водена от Тикиньо от Ботафого със своите 10 гола и 3 асистенции.

Бившият нападател на Барселона обаче не пропусна да вземе дейно участие и при разгромния домакински успех над Коритиба в неделя вечер. Така той се отчете с красиво попадение за крайното 5:1. 

Той вкара в 66-тата минута за 7-мия успех, дошъл в 12-тия кръг на Серия А. Той остава Гремио на втора позиция, след като вече тимът на Суарес изостава на временния водач Ботафого със 7 точки.

Вижте поради какъв медицински проблем Суарес може да спре принудително с футбола!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички