Лудост?! Кандидат-кмет обикаля фенклубове на ЦСКА, а е бивш член на "Синя България"


Лудост?! Кандидат-кмет обикаля фенклубове на ЦСКА, а е бивш член на "Синя България"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10052 0

Пореден скандал се заформя в родната общественост, свързан с футболните клубове и политици, в последно време. Този път е замесен кандидатът за кмет във Велико Търново - Йордан Терзийски, който е народен представител в 47-ото и 48-ото Народно събрание от "Продължаваме промяната". 

В старопрестолния град той е издигнат от въпросната партия, но първоначалните му действия не допадат на местните фенове на ЦСКА. Един от най-влиятелните сред "армейците" в региона разкри, че побратимите му са били потърсени за разговор от политика. 

Оказва се, че архитектът е споделял пред "червените", че той уважавал любимия им тим, макар че в миналото бил част от тръст "Синя България".

Именно в този си период - той задавал "провокативни въпроси" на тогавашния спортен министър Радостин Василев за реновацията на стадион "Българска Армия" и това разочаровало "армейците". 

Коментарът

"Никога до сега не съм писал нищо по политически теми,но не мога да не ви запозная с кандидатът за кмет на гр.Велико Търново- Арх.Йордан Терзийски. 

Бивш член на сдружението на левскарите "Тръст Синя България",същият този господин,докато беше в тръста,мнозина от вас си спомнят колко "загрижен" бе за нашия стадион Българска Армия и задаваше доста провокативни въпроси на тогавашния спортен министър Радостин Василев!

И сега същия този човечец видите ли търси среща с хора от нашия Фен Клуб в града и обяснява как той винаги бил уважавал противниковият отбор и неговите фенове??? 

Е,господин Терзийски,аз няма да бъда безочлив,нагъл лъжец като вас и ще ви кажа,че ние нямаме абсолютно никакво уважение към теб и хора като теб,целящи назад във времето,да пречат с всевъзможни начини за построяването на нов стадион на най-успешния и титулуван клуб в БЪЛГАРИЯ - ЦСКА СОФИЯ !!!

С МНОГО ГОЛЯМО НЕУВАЖЕНИЕ!!!", пише запалянкото в социалните мрежи. 

Следете всичко от родния футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички