Любовен триъгълник: Крауч се влюбва в жената на Шаби Алонсо, без да знае коя е


Любовен триъгълник: Крауч се влюбва в жената на Шаби Алонсо, без да знае коя е
Снимка: Instagram

6954 0

42-годишният Шаби Алонсо е фаворит за наследник на Юрген Клоп в Ливърпул. Испанецът, който прави фурор с германския Байер Леверкузен, има любопитна история в миналото си, свързана с негов съотборник и жената на живота му.

Коя е съпругата на Шаби?

Младият треньор е женен за испанския модел и дизайнер Нагоре Аранбуру. Двамата си казват "да" през 2009 година, когато полузащитникът преминава в Реал Мадрид. Двойката отглежда три деца - син Йонцу и дъщери Ане и Ема.

Един ден, когато Алонсо беше играч на Ливърпул и вече имаше връзка с Нагоре, се случва любопитна история. Брюнетката работела като рецепционистка в хотел, в който нападателят Питър Крауч отсяда, след като подписа с мърсисайдци.

Как Нагоре накара още един играч на Пул да хлътне по нея

Чаровната испанка, която се усмихва сладко на гостите, му прави силно впечатление и той споделя на свои съотборници, че я харесва.

"Тя е толкова очарователна. Мисля, че съм влюбен", споделя Крауч пред Джейми Карагър. Защитникът пък привиква още няколко момчета от отбора и кара Питър да повтори казаното.

Смях на негов гръб и отрезвяване

"Момчета, тя е очарователна. Тъмнокоса. изглежда испанка. Загубих се", казва нападателят, с което предизвиква бурен смях у съотборниците си. Тогава му казват, че жената на рецепцията е приятелката на Шаби Алонсо. А ето кой гранд конкурира Ливърпул за подписа на Алонсо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички