Конър Макгрегър ще вземе участие в римейк на хитов трилър от 80-те


Конър Макгрегър ще вземе участие в римейк на хитов трилър от 80-те
Снимка: Getty Images

2218 0

Звездата на UFC и един от най-екстравагантните бойци на нашето съвремие Конър Макгрегър изглежда не мисли толкова много за завръщането си в октагона. Наскоро се появи информация, че ирландецът ще получи роля в римейка на хитовия филм от 80-те "Крайпътна къща".

"Бойната икона Конър Макгрегър ще застане до Джейк Джиленхол в римейка на обичаната от всички класика "Roadhouse", съобщи в Туитър компанията Amazon Studios.

Ирландецът ще си партнира с известния холивудски актьор Джейк Джиленхол и двамата ще се опитат да пресъздадат класиката, в която участие взеха покойният Патрик Суейзи, Сам Елиът и Кели Линч. 

Трилърът успява да събере 61 милиона долара приходи още с първото си излъчване в кината на 19 май 1989 година. Много филмови експерти обаче смятат, че сега римейкът ще бъде дори по-успешен от оригинала. 

Ще бъде доста интересно  да видим дали режисьорът на римейка Дъг Лайман ще успее да озапти боеца Макгрегър, около когото винаги е шумно. Междувременно ето кое друго величие на UFC се закани на големия Майк Тайсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички