Карим Бензема си изтри профила в Instagram след разгрома от Ал Насър и Кристиано Роналдо


Карим Бензема си изтри профила в Instagram след разгрома от Ал Насър и Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

8930 0

Легендата на Реал Мадрид Карим Бензема се премести през лятото в Саудитска Арабия в отбора на Ал Итихад, но засега нещата не вървят по план. Французинът често е критикуван, а в последния си мач бе победен от Ал Насър на Кристиано Роналдо с 5:2.

Разочарованието за Бензема е голямо

Бензема се "изтри" от социалните мрежи

Именно след този сблъсък Бензема реши да каже "Довиждане" на своите 76 млн. последователи в Instagram - или поне засега. Това може да е заради критиките, които отнася в последно време и затова нападателят е взел решение да си даде почивка от социалните мрежи.

На "Boxing Day" Ал Итихад бе разбит с 5:2 от Ал Насър, като Кристиано Роналдо и Садио Мане отбелязаха по два гола. Бензема направи асистенция, негова четвърта от 14 мача, докато общо деветте му гола са подложени на лупа. Това показва, че французинът изглежда се отказва от външния натиск, като е изтрил или спрял акаунта си в Instagram.

Бензема беше петият най-следван футболист в социалната платформа, като само Роналдо, Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе можеха да се похвалят с по-голям брой фенове.

Неговото разочарование може да не е изненада, като се има предвид формата на Ал Итихад, като те вече са шести в лигата, с 22 точки зад лидера Ал Хилал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички