Серхио Агуеро притесни за състоянието си, след като получи аритмия в ефир (ВИДЕО)


Серхио Агуеро притесни за състоянието си, след като получи аритмия в ефир (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5430 0

Бившият аржентински национал Серхио Агуеро сериозно притесни феновете си по време на живо предаване на испанския стриймър Ибай Ланос. Той претърпя сърдечна криза по време на предаване на живо в Twitch в сряда вечер.

Лека аритмия притесни феновете на Агуеро

Инцидентът се случва 17 месеца след като той беше принуден да се откаже от футболната си кариера по медицински причини заради проблеми със сърцето. По време на предаването Агуеро изведнъж спря да говори и се хвана за гърдите. Това обезпокои Ланос, който веднага го попита какво се случва.

Аржентинецът разкри, че е получил лека аритмия и провери сърдечния си ритъм на телефона си. Припомняме, че бившият играч е с имплантиран чип в сърцето си, който дава сигнал на лекаря му, когато има проблем.

Притесненият геймър веднага предложи да бъде извикан лекар, но Агуерому отказа и побърза да го успокои. След това предаването на живо приключи. На този етап няма повече информация за здравословното състояние на Агуеро. След ранното си пенсиониране само на 33 години през декември 2021 г., бившият играч на Манчестър Сити е редовен участник в "Twitch", където гостуват различни големи имена. Съвсем наскоро пък Агуеро оцени шансовете на Меси да се завърне в Барселона като 50%.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички