Жозе Моуриньо избра нестандартна държава за лятната си ваканция (СНИМКИ)


Жозе Моуриньо избра нестандартна държава за лятната си ваканция (СНИМКИ)
Снимка: gettyimages

1740 0

След като стана първия треньор печелил Лига на конференциите изобщо с Рома, Жозе Моуриньо избра интересно място да си отпочине и избистри главата си за следващия тежък сезон. "Специалния" замина със семейството си в Намибия! 

Португалският треньор, влязъл в историята като единственият с всички възможни купи в турнирите на УЕФА, се откъсна напълно от футболната и медийна лудница, като отскочи в легендарната и екзотична пустиня Намиб на западния бряг на Африка, която дава името на Намибия. Тя е считана за най-старата в света, а също и за една от най-сухите, в което я конкурира само южноамериканската пустиня Атакама.

С него е семейството му за нестандартна ваканция, извън шаблона „море-плаж-купон“. Всъщност семейство Моуриньо даже не отиде на лятна, а на зимна ваканция – в южното полукълбо вече започна зимата, която в Намибия трае от юни до септември.

Моу се наслади на една от най-привлекателните пустини за туризъм сред диви животни, като носорози, лъвове и слонове. Приключенията не липсваха по време на престоя им, където имаха възможността да обиколят един от участъците на Намибийската пустиня, както и да изживеят от първа ръка едно от най-популярните сафарита в този район.

От пристигането му на африканска територия Моуриньо е забелязан в цялата страна заради големия брой последователи, които са направили снимка с треньора. Според дигиталната медия "FARPost", семейството на Жозе е отседнало в "Habitas Namibia", едно от най-луксозните убежища в страната, което се намира на повече от 70 километра от столицата на тази нация Виндхук.

Вижте още: Роналдо показа в какво още е добър, освен с футбола. (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички