Италианска легенда се възхити на Магуайър за успешната борба с критиците


Италианска легенда се възхити на Магуайър за успешната борба с критиците
Снимка: Getty Images

1192 0

Един от героите на Италия при спечелването на последното Европейско първенство - Леонардо Бонучи, коментира свой голям конкурент от финала в Англия през 2021 година. 

Бонучи спря Англия на Евро 2020 и даде пример

Става въпрос за Хари Магуайър, който с Англия се оказа от губещата страна насред Лондон и легендарния "Уембли". Сега ветеранът поласка бранителя на Манчестър Юнайтед, който често става жертва на огромни критики. 

Италианецът определи един от най-скъпите бранители в историята като здрав защитник и интелигентен лидер, предвид упоритостта му да издържа на масираните атаки по негов адрес. 

Коментарът на Бонучи

"За мен Хари е пример. След всичките атаки, които получи, той все още играе в Манчестър Юнайтед и е редовен играч за Англия. Това е показател за умствената му сила. Магуайър е твърд и здрав защитник.

Проблемът е, че бяха платени безкрайно много пари, когато се присъедини към Манчестър Юнайтед. Но може ли да се съди заради това? Той показа, че е психически издръжлив, има лидерски умения, индивидуалност и интелигентност извън нормата.

Като всички нас той може да има някои ограничения, но ще ги осъзнае и ще ги изглади, за да се подобри", категорична беше италианската звезда пред Sun. На този фон Манчестър Юнайтед се отказа от световен шампион!

Още: Доживя! Хари Магуайър бе избран за №1 на месеца и от феновете на Юнайтед

Знаехте ли, че: Хари Магуайър всъщност не се казва Хари?

Един месец нямало по-добър от Хари Магуайър във Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички