Единственият случай, в който Кристиано Роналдо се е напил


Единственият случай, в който Кристиано Роналдо се е напил
Снимка: Getty Images/Guliver

6573 0

Суперзвездата на световния футбол и Ювентус - Кристиано Роналдо, винаги е бил познат като човек, който рядко употребява алкохол и може би никога не е злоупотребявал, след като неговият баща е имал много сериозни проблеми със спиртните напитки. Дори на него обаче му се е случвало да се "напие", но не заради злоупотреба с количествата алкохол. 

Португалецът даде интересно интервю за "DAZN Italy", като сподели, че най-важният трофей в неговата кариера е европейската титла с родината му на Евро 2016. И именно този триумф е довел до странния случай, в който той се е замаял от употреба на алкохол. 

Европейската купа с Португалия е най-значимият трофей, който съм спечелил в кариерата си. Спечелих я с националния отбор. Станах шампион на Европа с Португалия. Смях се, плаках, бях треньор, страдах", коментира Роналдо.

"Истината е, че след мача се напих. Толкова много плаках след победата, че се бях дехидратирал сериозно. Изпих само една чаша шампанксо и се замаях сериозно. Аз иначе изобщо не пия", разкри в интервюто си Роналдо. 

Португалецът е върл противник на алкохола, като има не само лош пример от детството си, но пречи и на убийствения тренировъчен режим, който използва. Освен това Кристиано Роналдо няма татуировки по тялото си, а причината за това е много любопитна (подробности четете тук)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички