Диего Лопес разкри защо е отрязал Моуриньо да напуснат заедно Реал Мадрид


Диего Лопес разкри защо е отрязал Моуриньо да напуснат заедно Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

4549 0

Един от най-специалните моменти в живота на футболния ветеран Диего Лопес е възможността да продължи кариерата си в Реал Мадрид. Той акостира на "Сантяго Бернабеу" през 2003 г., а след 24 месеца стига до представителния отбор на колоса. 

Лопес цял живот е мечтал за Реал Мадрид

Напуска столичаните през 2007 г. за трансфер във Виляреал, а по-късно прекарва нов кратък период в Реал Мадрид. Испанецът призна в интервю днес, че голямата му мечта винаги е била да играе за "кралете". 

Големият шанс да остане със Специалния

И докато бил в легендарния клуб се сблъскал със Специалния - Жозе Моуриньо, който видимо харесвал изявите му. Португалецът му разчитал в 25 срещи при последния период на Лопес в Реал, но след това го пожелал в новия си отбор:

"На няколко пъти Моуриньо се опита да ме привлече, но в крайна сметка това не се случи. Чувствах се комфортно в Мадрид, играейки за клуба, за който съм мечтал да играя. Исках да се насладя на тази фаза, затова не ме интересуваше възможността да напусна", спомня си 42-годишният мъж. 

И макар Лопес да е роден през 1981 г. - той се състезаваше до изминалото лято, когато се оттегли от футбола като играч на Райо Валекано.  

Още: Само звезда на Реал Мадрид пред Коул Палмър: Страхотни цифри от младока с Челси

"Кралска" радост: Големите звезди на Реал Мадрид подновиха тренировки

Ултиматум пореден! Реал Мадрид прати топката в полето на Килиан Мбапе и постави важно условие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички