Ултиматум пореден! Реал Мадрид прати топката в полето на Килиан Мбапе и постави важно условие


Ултиматум пореден! Реал Мадрид прати топката в полето на Килиан Мбапе и постави важно условие
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3179 0

Реал Мадрид е поставил краен срок на Килиан Мбапе да вземе решение за потенциален трансфер. От "кралския клуб" искат звездата на Пари Сен Жермен да ги информира дали ще се присъедини към испанския гранд в края на сезона.

Желаният от Реал Мадрид Килиан Мбапе

Реал Мадрид праща топката в полето на Мбапе

Още: Анчелоти с първи думи след новия договор с Реал Мадрид: Днес е щастлив ден за мен!

Според "The Athletic", Реал Мадрид се стреми да избегне грешката, която направи през 2022 година, и да подпише предварителен договор с Килиан Мбапе. Те все още се интересуват от французина и се стремят да го вземат в редиците си през следващото лято, като искат той да им даде категоричен отговор до края на месец януари.

Французинът потвърди, че няма да продължи договора си с ПСЖ, който изтича следващото лято. Той иска да направи следващата стъпка в кариерата си и вярва, че е най-добрият момент за него да напусне в края на сезона.

Припомняме, че през изминалото лято Мбапе прати съобщение до управата на парижани, че няма да поднови договора си и иска да напусне. Поради това той бе отстранен от съблекалнята на френския гранд, но само след няколко седмици бе реабилитиран обратно.

От другата страна, ПСЖ искаше да накара Мбапе да подпише нов договор или да го продаде миналото лято. Нападателят обаче отхвърли всички ходове, включително сделка за 300 милиона евро от саудитския гранд Ал Хилал.

Джуд Белингам нахъсвал на испански в националния отбор, Джак Грийлиш му се подигра (ВИДЕО)

Официално: Реал Мадрид обяви новия договор на Карло Анчелоти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички