Дани Алвеш разказа за "изнасилването" и поиска само година затвор


Дани Алвеш разказа за "изнасилването" и поиска само година затвор
Снимка: Instagram

4877 0

Обвиняемият в изнасилване Дани Алвеш отговори на въпросите в края на третия ден от разглеждането на делото му. Той коментира случилото се в навечерието на 2023 г.

Прокуратурата иска 12 години затвор за Алвеш

В навечерието на 2023-а легендарният бразилец празнуваше настъпването на новата година в Барселона и след по-малко от 48 часа разбрал от пресата, че е обвинен в изнасилване. 

Тази вечер той разказа финалната си версия пред съда в каталунската столица. В нея той разказа, че изпил повече от бутилка вино и няколко чаши уиски. Това е и една от причините да иска по-малка присъда от желаната от частното обвинение - 12 години затвор, 9 години от прокуратурата.

Версията на Алвеш

"Идеята първоначално беше да хапнем с приятели, с които не се бяхме виждали отдавна, но събитията продължиха до зори. 

Изпихме общо 5 бутилки вино и една уиски. Самият аз изпих около 2 бутилки вино и няколко чаши уиски. След това сменихме местата и продължихме с джин с тоник. Пътувахме с кола, но аз не бях в състояние да шофирам. 

След това стигнахме около 2:30 часа дискотеката, в която ме настаниха на шеста маса. Има само една баня и съм свикнал да бъда на тази маса, защото е най-близко до една от тоалетните. Така не трябва да минавам целия клуб до другите тоалетни. 

Стигнахме до сепарето и започнахме да пием и танцуваме с приятеля ми. Първо дойдоха две момичета и танцуваха, а след това дойдоха още три, сред които тъжителката и нейните приятелки. Не им беше никак неудобно.

Пристигнаха и започнаха да ни поздравяват. Започна разговор, аз подходих към нея, но с уважение. Мисля, че знаеха кой съм. След известно време тъжителката започна да танцува по-близо до мен, търкайки интимните си части в моите... Това беше типичен диско танц. Тя върна ръката си назад и започна да докосва интимните ми части.

Поканих я в тоалетната с идеята аз да отида първи. Изчаках я и мислех, че няма да дойде. Влязохме вътре, тя започна да ми разкопчава панталоните, аз й помогнах. Тя се качи върху мен и започна да прави фелацио. 

След това седна върху мен, но я хванах за кръста, когато еякулирах, за да го сторя извън нея. Тогава й казах, че не искам да излезем заедно. Не съм буен мъж, изобщо не съм я хващал за косата. 

По-късно разбрах от пресата, че съм обвинен и ми пратиха акт". 

Защитата на Алвеш иска само година затвор за един от титулуваните футболисти в историята на спорта. Той е готов да плати и 50 000 евро глоба. Вижте коя страна взе жената на Дани Алвеш при разглеждането на случая!

Още: Защитата на Дани Алвеш проплака, че е разорен и страда от липсата на справедлив процес (СНИМКИ)

След 1 година в затвора: Делото срещу Дани Алвеш започва с 3 заседания за 3 дни

Дани Алвеш с пета версия по делото за изнасилване - бил е под въздействието на алкохол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички