Цецо Соколов: На 13 години тежах 120 килограма

Звездата на националния ни отбор по волейбол - Цветан Соколов, направи признанието, че на 13-годишна възраст е тежал 120 килограма. Той разкри още, че преди да избере волейбола за своя професия, е играл футбол.

"Бях голямо момче. На 13 години тежах 120 килограма при ръст 190 сантиметра. Много голямо момче. Обожавах да си хапвам месни ястия. Отслабнах, след като започнах да тренирам повече, да тичам, минах на диета. Сега нямам проблеми с теглото", заяви Соколов пред руското "БИЗНЕС Online".

Цецо Соколов ще става татко за първи път

Лидерът на националния ни отбор по волейбол Цветан Соколов май ще става татко за първи път. Диагоналът на България публикува снимка от почивката ...

"Във футбола поиграх малко като вратар, но обичайно бях защитник. Как се справях с нападателите при това тегло? Имах правило: "Мога да пропусна топката, но няма да пропусна нападателя" (смее се.). Не се движех много добре. Но за мен футболът беше по-скоро за забавление, за тренировки. Не съм имал нито един сериозен мач", обясни диагоналът. След Евроволей 2019 Соколов обяви, че догодина ще пропусне умишлено един турнир. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!