Божинов избухна: Какъв гей съм? Имам две деца!


Божинов избухна: Какъв гей съм? Имам две деца!

6523 0

Валери Божинов не остана безразличен към думите на участника в "Биг Брадър" Кристиян Стойчов, който заяви, че е спал с футболиста. Божинов реагира незабавно, като заяви, че ще съди Нова телевизия за скандала, в който го забъркаха. Той даде и интервю за "Всеки ден", в което заявява, че няма как да бъде гей, след като има две деца.

"Под достойнството ми е да коментирам думите на това лице, което никога през живота си не съм виждал. Мисля, че това, което говори, е абсурдно и продуцентите на предаването добре го знаят. Вероятно са го направили, за да качат рейтинга на мой гръб", заяви Божинов.

"Визитката е заснета поне 2-3 дни предварително. Монтирана е, т.е екипът на предаването добре е знаел какво ще се излъчи. Пуска се съвсем целенасочено клевета по мой адрес. Затова ще съдя не това нещастно и объркано момче, а Нова телевизия и продуцентите, които много добре знаят какво правят. В името на някаква си своя евтина сензация и по-висок рейтинг кепазят името ми и ме клеветят. Та аз съм баща на две деца!", не скри възмущението си Божинов.

Футболистът все още не знае какъв ще е размерът на иска, който ще заведе, но уточни, че той ще е поне за 100 000 лева. "Говорих вече с адвоката си Георги Градев. Настоявам за публично извинение в централно време по телевизията. Вероятно въпреки това ще заведа делото, искът ще е за минимум 100 000 лева, може би и 200 000, които ще дам за благотворителност."

"Нямам нищо против гейовете, ето, Азис ми е приятел, но аз просто не съм такъв. И няма да позволя подобни подмятания да се търкалят из медиите. Готов съм да защитавам името си и няма да позволя върху мен да се излиза помия", категоричен бе Божинов.

Снощи екипът на "Биг Брадър" поднесе извинение на футболиста по време на предаването.

"На Кристиян ще му бъде дадена възможност, ако иска, да предостави доказателства, с които да се защити", коменитраха от екипа на шоуто пред"Всеки ден".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички