Без капка страх: Кристиано Роналдо вдигна гард срещу страшилище (ВИДЕО)


Без капка страх: Кристиано Роналдо вдигна гард срещу страшилище (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

15877 0

Кристиано Роналдо без съмнение отново насочи цялото внимание в социалното пространство в събота вечер върху себе си, след като сподели интересни материали в мрежата.

Португалецът използва официалните си профили, всеки от които следван от близо половин милиард души, за да публикува снимка и видео от срещата си с един от най-кръвожадните бойци в света - Франсис Нгану.

За родения в Камерун френски професионален ММА боец наскоро стана ясно, че напуска шампионата по смесени бойни изкуства UFC, в който бе шампион сред останалите участници в тежка категория.

Публикациите на Роналдо

Португалецът сподели две различни публикации в социалните мрежи, като на тази в профила му личи приятелска атмосфера с боеца и снимката в рамките на половин час събра милион и половин харесвания.

На "стори" обаче Роналдо сподели видео, в което е вдигнал гард и е застанал в бойна позиция срещу доскорошния световен шампион в тежка категория. 

Бъдещето на Нгану

Трябва да се отбележи, че само преди броени дни стана ясно, че Нгану по всяка вероятност ще напусне UFC и междувременно не закъсняха предложенията за битки на боксовия ринг срещу Тайсън Фюри.

Именно и двамата се спречкаха през пролетта на 2022 година, когато Фюри победи Дилиън Уайт насред "Уембли". Тогава камерунецът се качи на ринга и размени няколко думи с "Циганския крал", като двамата си обещаха, че един ден ще се изправят един срещу друг.

Подобни постове на Роналдо

Във времето Роналдо е позирал и с други световно известни бойци, сред които личат имената на Хабиб Нурмагомедов, Конър Макгрегър и Бадр Хари.

Вижте какво каза Роналдо на Меси, когато го поздрави при последната им среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички