Антъни направи съпоставка с Фелпс след открития канабис и обяви: Случаят ми е маловажен


Антъни направи съпоставка с Фелпс след открития канабис и обяви: Случаят ми е маловажен
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

1218 0

Един от най-талантливите ни плувци - Антъни Иванов, коментира информациите, че бил задържан с канабис през изминалите часове. Той призна за случилото се пред медиите и в социалните мрежи, но внесе и важно уточнение. 

Антъни се замесва в пореден скандал

Оказва се, че спортистът не е бил на свобода само около час, тъй като са били открити едва 0.02 грама канабис и случаят бил третиран като "маловажен". Иванов дори се похвали, че тази сутрин е тренирал по план в басейна. 

Антъни припомни и за великия Майкъл Фелпс, който също във времето е бил хващан с канабис и дори сподели снимки на плувеца с невиждани рекорди.  

Коментарът на Антъни

"Няма да се оправдавам за нещо, което се случи защото не съм лъжец, но много неща в медиите са написани доста грешно и подвеждащо. Въпреки това бих искал да кажа, че не съм задържан за 24 часа и тази сутрин бях в басейна. Случая вчера беше определен за “маловажен” от органите на реда и бях пуснат след 1 час заради “смешното” количество от 0.02г. Разбирам защо стига всичко това до медиите просто не разбирам защо се вдига шум за такива неща, а не за сериозни такива. Пожелавам ви лек ден. Ето ви и Майкъл Фелпс преди години, но едва ли го наричат с такива епитети каквито вече чух аз. Само в България “тревата” е дрога, а алкохола си го правим в мазето", възмущава се Антъни пред аудиторията си в социалните мрежи. 

Още: Антъни Иванов загатна скандални случаи: Един пуши, докато състезатели тренират, а друг си оставя водката на входа

Федерацията по плуване се произнесе: Солена глоба + дълго наказание за Антъни Иванов

Антъни вече не смята Олимпиадата за приоритет, ще става "страшно" след това

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички