Антъни Иванов загатна скандални случаи: Един пуши, докато състезатели тренират, а друг си оставя водката на входа


Антъни Иванов загатна скандални случаи: Един пуши, докато състезатели тренират, а друг си оставя водката на входа
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

934 0

Антъни Иванов отново реагира бурно на действия на Българската федерация по плувни спортове. Това се случи часове след последното ѝ решение, което касае състезатеилни му права. Какво бе решено на Общото събрание?

Бе разгледена жалбата, а наложената санкция за спиране на правата му за три години и глоба от 2000 лева бе потвърдена. 82 гласа бяха "за" решението на Управителния съвет на федереацията, а "против" бяха само 2 гласа (при 3 "въздържали се").

Иванов коментира емоционално случилото се, като освен това намекна за скандални случаи. Той загатна за случаи, при които една видна фигура е оставяла шишето си с водка на входа на "Диана", а друга е пушила цигари, докато състезателите тренират.

Антъни Иванов намекна за скандални случаи в плуването

Още: Антъни вече не смята Олимпиадата за приоритет, ще става "страшно" след това

Антъни Иванов след състезание

"Поздравявам ви за “единодушното решение” днес. Браво на БФПС, браво на Г-н Часовник, браво на Г-на който си оставя водката на входа на Диана. Браво на Г-на който пуши цигари докато състезателите тренират. Вие “оправихте” българското плуване. Започнахте оправянето му като “спряхте” по-рано стената за един от нормативите ви за Токио и го приключихте с това меко казано “смешно” гласуване. Някъде по средата преливахте и кръв наляво надясно.

Пожелавам ви успех. Радвам се, че всички видяха на какво сте способни за да спрете един човек казващ истината за всичко, което правите. Може би повечето хора не знаят, но аз съм просто поредният човек който вие искате да смачкате, явно 3-те момчета, които “хвърлихте” за допинг вместо другите 3-ма за които беше проверката не ви бяха достатъчни. Казал съм ви и ще ви кажа и пак. 2 години, 3 години, 5 години, все тая. Рано или късно ще съм пак в басейна, а вие отдавна няма да сте в офиса" - написа Иванов в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Неотдавна Антъни Иванов нападна и бившия си треньор по плуване.

Тирада поредна: Антъни Иванов бе гневен след церемонията за "Спортист на годината"

Антъни скочи на Антидопинговия център със статистика: "Дано тествате всички като мен"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички