Андреа влезе в болница (СНИМКА)


Андреа влезе в болница (СНИМКА)
Снимка: Instagram

9049 0

Певицата Андреа притесни много от феновете си, след като публикува снимка от болница в профила си в "Инстаграм". Родната изпълнителка даде кратък коментар за "България днес" относно причината, поради която е в болница. 

"Добре съм, здрава съм! Нямам козметична операция, още по-малко на гърдите. Да кажем, че са рутинни прегледи. Няма да давам повече обяснения", заявила Андреа пред българската медия. Също така "България днес" твърди, че по време на разговора се е чул отчетливо гласът на Кубрат Пулев

Веднага плъзна слух, че Андреа се намира в кабинет за пренатални грижи. Самата тя обаче не коментира темата и това остават само догадки на потребители в социалните мрежи, които по никакъв начин не са потвърдени. 

Във въпросното "стори" певицата е отбелязала доктор Егемен Унур, който е специалист в пластичната хирургия и е част от ASAPS - американското общество на пластичните хирурзи. 

"По мое мнение, за да си добър доктор, не трябва да си само професионалист, но и да си страхотен човек. Голяма съм късметлийка, че имах възможността да срещна доктор Унур и да съм под неговите грижи. Благодарение на него се чувствам в сигурни ръце. Процедурата ми премина успешно и съм много щастлива", написа Андреа. Каква е процедурата - не се знае. 

Още по темата: 

12 изпепеляващи снимки на Андреа

Андреа пусна секси снимка от ваната

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички