Андреа призна: Не усетих подкрепа от Кубрат и това ме срина


Андреа призна: Не усетих подкрепа от Кубрат и това ме срина
Снимка: Facebook

2102 0

Една от най-нашумелите звездни раздели в последните години безспорно беше между Кубрат Пулев и Андреа, които сложиха край на почти 15-годишна връзка. Певицата направи сериозни и притеснителни разкрития за Кобрата, докато самият боксьор така и не коментира обвиненията, които бяха насочени към него. 

В една от редките си телевизионни изяви в последно време, красивата блондинка направи сериозно признание, разкривайки че в един от най-тежките си моменти не е усетила подкрепа от Пулев и това е сринало певицата психически. 

"В началото бяхме млади. Първо моята кариера се разви по-бързо, после неговата. Славата променя хората, възгледите. Няма евтин обяд, когато искаш да ядеш в скъп ресторант, както се казва. В един момент загубих представа за личността си, за здравето си", сподели Андреа в ефира на "Нова телевизия".

"Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш, че си човек. Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета", сподели още певицата. 

Тя говори още за раздялата между двамата, като посочи целувката между Пулев и Джени Суши като момента, пропукал връзката им

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама