Актьор от " Под прикритие" изригна срещу забраната на Лудогорец


Актьор от " Под прикритие" изригна срещу забраната на Лудогорец

3045 0

Актьорът Бойко Кръстанов също изрази негодувание от решението на Лудогорец, свързано с българските фенове на Арсенал. Както знаете, от ръководството на родния шампион забраниха да се носят артикули на "артилериситите" от български фенове. 

Според звездата от "Под прикритие" подобно решение е "жалко и провинциално" и не уместно сравнение с "Левски", тъй като отборът има достатъчно свои фенове.

Ето какво написа актьорът в профила с във Facebook:

"Мерките за сигурност за мача Лудогорец – Арсенал остават. Няма да се допускат фенове на Арсенал с артикули на английския клуб извън гостуващия сектор."

Снимката* казва достатъчно, но все пак още няколко реда. Не че някой ме пита. Ама това решение е малоумно, жалко и провинциално. А по повод продължението на декларацията, че ако Левски или ЦСКА (има се предвид Литекс) били играли с Арсенал, то феновете на гостите нямало да подкрепят отбора от сектора на сините... Еми да, няма. Няма, защото на Националния щеше да има 40 000 фенове на Левски. Защото ние нямаше да се чудим как да съберем и закараме хората да ни гледат. Защото нашата таргет група не са неинтересуващите се от футбол и хора с псевдо-патриотични възгледи. Къде са тия патриоти на мачовете на националния отбор (където поне играят (предимно) българи, нали...) не знам, ама това е друга тема. Както е друга тема и защо Лудогорец гостува на собствения си стадион срещу Дунав Русе и с какви фанелки са били в домакинския сектор".

* публикуваната снимка е от сектора със запалянковци на Ливърпул, а редом с тях има и фен на техни градски съперник Евертън

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички