След скандала с Кубрат Пулев: Джени Суши се съблече за "Плейбой" (СНИМКИ)


След скандала с Кубрат Пулев: Джени Суши се съблече за "Плейбой" (СНИМКИ)
Снимка: интернет

71194 0

Българският боксьор Кубрат Пулев имаше тежка 2019 година извън ринга, след като успехите му бяха засенчени от сериозния скандал между Кобрата и Джени Суши. Както е известно, целувка от страна на българина към тогавашната журналиста прерасна в дело срещу претендента за световната титла на IBF.

Лицензът му да се боксира в Калифорния бе временно отнет, а след решение на Комисията в Ел Ей в крайна сметка Пулев понесе наказание и дори трябва да премине през курс срещу сексуалното насилие над жени. 

Историята вече е зад гърба на Кобрата, но пък Джени Суши отново се превърна в популярно лице в световния обмен на информация. Причината - "кралицата на голото суши", която се изявява и като модел, се снима гола в "Плейбой".

Тя е получила оферта да се снима за шведското издание на легендарното списание и изглежда доста щастлива от избора си, след като публикува снимки в своя профил в "Инстаграм" от фотосесията. 

Бившата репортерка сподели за себе си, че все още трудно свиква с ролята на модел, а най-трудно ѝ било да не говори с фотографа по време на сесията, защото обича да си говори с хората около нея.

Иначе тя разказа пред изданието за бъдещите си планове, като те са далеч от световния бокс. Тя иска да продължи да развива своята компания за голо суши и да се превърне в звезда в хранителновкусовата индустрия. 

След случката с Кубрат Пулев новоизлюпеното "зайче на Плейбой" доби сериозна популярност, а последователите в профилите ѝ се увеличиха драстично. Още пикантни снимни на Джени Суши вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички