Намери се кой да оплюе радостта, която Григор Димитров носи на България


Намери се кой да оплюе радостта, която Григор Димитров носи на България
Снимка: Guliver/GettyImages

4895 0

Григор Димитров за пореден път през последните година и половина носи неистова радост на българските фенове на спорта. Българинът, чиито успехи едва ли ще бъдат повторени и подобрени скоро от друг тенисист у нас, се класира за полуфиналите на Финалите на ATP - турнирът, който събира 8-те най-добре представили се тенисисти през година. Накратко това означава, че той е сред 4-те най-добри състезатели в света в момента. Огромен успех, и то на една от най-големите сцени изобщо в света - тениса.

Намират се обаче и хора, които изобщо не са доволни от факта, че българският народ е "възторгнат" от успехите на своя сънародник. Петър Волгин - журналист на БНР, публикува съобщение във "Facebook", в което нарече тези, които подкрепят Григор "хора с много, ама наистина много нисък интелект".

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значине дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект", написа журналистът в личния си профил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички