Майк Тайсън знае повече за България от повечето българи


Майк Тайсън знае повече за България от повечето българи
Снимка: Guliver/GettyImages

6317 0

Легендата Майк Тайсън вече няколко дни е в България и не е спрял да се появява по медиите и да раздава интервюта на всеки желаещ. Бившият боксьор е изключително отзивчив към всички, което е в пълен контраст на човека, който познаваме от боксовия ринг.

Освен това Железния се оказа, че знае повече за нашата родина от немалка част от населението на държавата. В ефира на "Нова Телевизия" той сподели няколко интересни факти за историята на страната, което определено изненада водещите и зрителите.

НАПАДНАХА МАЙК ТАЙСЪН В БЪЛГАРИЯ

"Преди да се нарича България знам, че земите тук са били на траките. Най-великите бойци едно време са били тук. Знам, че тук, в България, е намерен и най-старият град", сподели Майк.

Иначе той бързо е трябвало да привикне към българските обичаи, след като в къщата на "Биг Брадър" са го посрещнали с хоро.

"Много от хората в Къщата бяха доста сходни на мен. Хора, които са артисти, чувствителни, мили, много упорити и конкурентни. Измориха ме с хорото. Много съм зле с танците", призна Тайсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички