Майк Тайсън даде съвет на Кобрата как да стане световен шампион


Майк Тайсън даде съвет на Кобрата как да стане световен шампион
Снимка: Guliver/GettyImages

7247 0

Легендата в бокса Майк Тайсън посети спортния център на Кубрат и Тервел Пулеви като част от посещението си в България за участие в телевизионното риалити шоу "ВИП Брадър" през 2017 година. 

Тайсън отдели няколко минути и за да даде мнението си за шансовете на най-добрия българин сред професионалистите Кубрат Пулев.

"Вижте, едно нещо трябва да е ясно. Ако искаш да си шампион, трябва да разсъждаваш само по един начин - искам тази титла, не ме интересуват всички тези хора, които не ми вярват.

ФАКТОРЪТ, КОЙТО ПЛАШИ ДЖОШУА СРЕЩУ ПУЛЕВ

Няма значение дали си бил нокаутиран пред милиони зрители - не се предаваш, това е, което искаш и продължаваш да опитваш. Да, Кубрат може да бъде шампион!

Подобна е мотивацията на братята Кличко - били са бити и нокаутирани, но са се връщали и са продължавали да се борят, защото точно това е шампионският манталитет. Не много хора в САЩ са свикнали да гледат как доминират двама бели европейци, но братята Кличко са великолепни боксьори и един от тях все още има шанс пак да стане световен шампион след толкова много време.

ПУЛЕВ НАЗОВА ПРЕДИМСТВОТО СИ ПРЕД ДЖОШУА

Аз никога няма да кажа лоша дума за Тайсън Фюри. Горд съм, че е кръстен на мен, защото навремето като млад правех много глупости и щуротии. Разбирам, че е в труден момент, защото когато си шампион, навлизаш в свят, който може да те съсипе, ако не си готов. Започвах да се мислиш за някого, когото не си и знаеш, че изведнъж отвсякъде започват да те атакуват, точно защото си шампион. Не всеки може да издържи на всичко това", каза Тайсън пред Sportal.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички