Легенда на колумбийския футбол разкрива за уникален жест на Лионел Меси


Легенда на колумбийския футбол разкрива за уникален жест на Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

10492 0

Бившият колумбийски национал Фабиан Варгас разкри за много интересна история от 2010 година, в която участва той и суперзвездата на модерния футбол Лионел Меси. Бившият играч на Бока Хуниорс и Америка тогава играе за Алмерия и в приятелски мач губи с 8:0 от Барселона.

"Преди мача част от моите приятели искаха да дам тениската си от мача за благотворителност. Тогава в Колумбия имаше огромни наводнения и се събираха помощи за хората. Имах възможността да играя с Барселона и преди мача отидох при Лионел Меси, за да му кажа за какво става въпрос и да го помоля да ми даде и неговия екип, за да можем да съберем повече средства.

След загубата с 8:0 напуснах игрището бесен и просто забравих за всичко, което бях намислил преди мача. В съблекалнята обаче дойде едно момче, което ми каза, че отпред има човек, който иска да ме види. Излезнах, а там седеше Лео Меси с една малка чанта. Подаде ми я и каза: Ето, с това се надявам да помогна. Благодарих му, прегърнах го. Помислих, че ми е дал само неговата тениска.

След това влезнах в съблекалнята и реших да отворя чантата. Вътре беше не само неговата тениска. Там бяха екипите на Шави, Андрес Иниеста, Дани Алвеш, Жерар Пике и Карлес Пуйол. Никога няма да забравя този негов жест", обяви Варгас пред "Еl Pais".

Днес пък стана ясно, че Лионел Меси започна нов бизнес. Какъв е той ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички