Легенда на бразилския футбол: Редовно употребявах кокаин като играч

Легендата на бразилския футбол Марио Жардел направи изключително скандален коментар относно кариерата си на терена. Бившият играч на Порто, Галатасарай, Спортинг Лисабон и Болтън заяви, че в хода на кариерата си редовно е употребявал наркотици.

Жардел прекара част от своята кариера и в България. Той игра за Черно море, където записа осем мача и един гол срещу името си.

Георги Илиев: Чист съм, не знам кой болен мозък роди тази помия!!

Халфът Георги Илиев, който бе освободен със скандал от Черно море, заяви, че е чист пред съвестта си и не знае откъде е дошла атаката срещу него ...

"В света на наркотиците влезнах от любопитство. Срещнах неподходящите хора и те ми дадоха да опитам кокаин. Редовно употребявах по време на ваканциите, защото през сезон бе невъзможно заради допинг пробите. 

Това се оказва голям проблем за младите играчи в момента. Те разполагат с големи средства и не знаят как да се пазят от подобни изкушения. Мен ме спаси жена ми, тя ми помогна да се освободя от този порок, за което винаги ще ѝ бъда благодарен", сподели Жардел.

Във варненския клуб пък не са забравили скандала с шестимата изгонение играчи по подозрение за уредени мачове. Феновете на "моряците" разкриха "неоспорими доказателства" срещу Георги Илиев и останалите, като повече по темата може да прочетете тук.

Още по темата

Please select answer!