Легенда на бразилския футбол: Редовно употребявах кокаин като играч


Легенда на бразилския футбол: Редовно употребявах кокаин като играч
Снимка: Getty Images/Guliver

7697 0

Легендата на бразилския футбол Марио Жардел направи изключително скандален коментар относно кариерата си на терена. Бившият играч на Порто, Галатасарай, Спортинг Лисабон и Болтън заяви, че в хода на кариерата си редовно е употребявал наркотици.

Жардел прекара част от своята кариера и в България. Той игра за Черно море, където записа осем мача и един гол срещу името си.

"В света на наркотиците влезнах от любопитство. Срещнах неподходящите хора и те ми дадоха да опитам кокаин. Редовно употребявах по време на ваканциите, защото през сезон бе невъзможно заради допинг пробите. 

Това се оказва голям проблем за младите играчи в момента. Те разполагат с големи средства и не знаят как да се пазят от подобни изкушения. Мен ме спаси жена ми, тя ми помогна да се освободя от този порок, за което винаги ще ѝ бъда благодарен", сподели Жардел.

Във варненския клуб пък не са забравили скандала с шестимата изгонение играчи по подозрение за уредени мачове. Феновете на "моряците" разкриха "неоспорими доказателства" срещу Георги Илиев и останалите, като повече по темата може да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички