Край! Делото срещу Неймар за изнасилване окончателно отпадна

Поради липса на доказателства правосъдието в Сао Пауло, Бразилия затвори случая на Неймар, който по-рано през лятото бе обвинен в изнасилване. Според един от прокурорите по делото манекенката Нахила Триндад, която обвини бразилеца не е представила никакви доказателства, че е бил изнасилена. „В случая имаме неговата дума срещу нейната и нищо повече", се казва в изявление.

Неймар отхвърли категорично обвиненията, отправени към него. Нападателят на ПСЖ бе набеден, че през май месец в парижки хотел е изнасилил своята сънародничка и скандалът бързо се разрасна. В последствие обаче нищо от твърденията на Нахила не успя да се докаже в съда и в крайна сметка Неймар ще излезе чист от тази случка.

Разследват "насилената" от Неймар за изнудването му

Бразилският модел Нахила Триндад, която обвинява суперзвездата Неймар в изнасилване, е разследвана от полицията в Сао Пауло за изнудване. "Mundo ...

Пред съда пък голямата звезда на модерния футбол обясни, че е използвал презерватив при половия контакт. Той разкри и каква е била причината за това - подробности.

Още по темата

Please select answer!