Неймар разкри каква е била причината да използва презерватив във вечерта с Нахила


Неймар разкри каква е била причината да използва презерватив във вечерта с Нахила
Снимка: Getty Images/Guliver

17094 0

Звездата на модерния футбол Неймар и скандалът около обвиненията за изнасилване не спират. Както е известно, жена на име Нахила Триндаде го обвинява в сексуален тормоз и двамата в момента се съдят.

Самият играч даде показания пред съда, като същото направи и "жертвата". Те разбира се дадоха напълно различни версии за случилото се, като Ней разкри каква е причината във вечерта да бъде използван презерватив по време на сексуалния акт между двамата.

Най-скъпият играч в света споменава пред съдията, че като спортист няма как да се изложи на риск и за това използва кондом в хотелската стая. Нахила пък споделя, че Ней искал двамата да не се предпазят - нещо, за което тя била против. Все пак версията на бразилския ас е, че след края на снушението им, той е хвърлил презерватива в тоалетната, пуснал е водата и скоро след това си е тръгнал, информира "rd1".

Пред съда Неймар направи и друго много любопитно разкритие. Той сподели, че е "пляскал" Нахил по дупето, като причината за това може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички