Бразилка започна дело срещу Кристиано за сексуален тормоз (ВИДЕО + СНИМКИ)


Бразилка започна дело срещу Кристиано за сексуален тормоз (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Instagram

4236 0

През 2016 година бразилката Ерика Канела печели известното в родината си състезание "Miss Bum Bum", в което специално жури избира жената с най-красиви задни части. Канела става първата цветнокожа жена от шест години, която печели наградата, а година по-късно разказва пред медии в родината си за кратката връзка, която е имала със суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо. Тя споделя, че в началото двамата си пишели, а по-късно имали и няколко срещи.

ОЩЕ СНИМКИ НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА ЕРИКА КАНЕЛА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НА SPORTLIVE.BG

През уикена стана ясно, че Ерика е започнала дело срещу португалеца. "The Sun" лично потърси красавицата, за да разбере каква е истината, като дамата разкрива, че дори е получава заплахи за сексуален тормоз.

"Ерика Канела разкрива, че е "бомбардирана" със заплахи и неприлични съобщения, след като прекратява двумесечната си афера с Кристиано Роналдо.

26-годишната красавица от Бразилия разкрива: Заляха ме с неприлични съобщения, заплашиха, че ще ми съсипат живота. Не мога да потвърдя, че съобщенията са от него, но са от неговия профил. В този мометн спрях да се храня, спрях да спя, не исках да излизам от нас!", се казва в изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички