Адвокатът на "изнасилената" от Неймар е откраднал изобличителното видео?


Адвокатът на "изнасилената" от Неймар е откраднал изобличителното видео?
Снимка: Twitter

22316 0

Адвокатът, който се занимаваше с делото на модела Нахила Де Соуса срещу футболната звезда Неймар - Данило Гарсия Андраде, е прекратил сътрудничеството си с нея. Той няма да бъде част от делото, а причината за това е обвиненията на бразилката срещу него, информира Marca.

Андраде твърди, че Де Соуса го е обвинила, че е планирал проникването в апартамента ѝ и кражбата на таблета ѝ, където тя е пазила видеото, заснето в хотелската ѝ стая в Париж в деня след предполагамето ѝ изнасилване.

Нахила Триндад е заявила, че е потърсила таблета си чрез Apple и е установила, че устройството се намира в офиса на нейния адвокат. "Бих се радвала да го имам, защото това би било видео доказателство. Материалът, който все още не съм показвала", обясни обявилата се за жертва на Неймар жена.

Както е известно, това е вторият пореден адвокат, който се отказва от защитата на модела. Първият ѝ защитник напусна случая, след като съобщенията между нея и звездата на Бразилия излязоха на бял свят. А каква неприятна за нея новина излезе вчера вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички