Жената, обвинила Неймар, е нападнала с нож съпруга си през 2014-а

Бившият съпруг на Нахила Триндад Мендес де Соуса - жената, която обвинява Неймар в изнасилване, разкри, че по време на съвместното им съжителство красавицата го е нападала с нож. Това се е случило през 2014 година, когато бразилката е била на 21 години. Мъжът, чието име е Естивенс Алвеш, призна, че е получавал смъртни заплахи при избухването на скандала.

"Беше в гърдите, не в корема, както писаха, заяви Алвеш пред "Fantástico". - Нахила винаги е имала експлозивен темперамент. Виждате колко бързо избухва в това видео. Имам чувството, че тя е склонна да мисли, че винаги има някакъв заговор срещу нея".

Разкритие: В Бразилия съдят "жертвата" на Неймар за неплатен наем

Интересни подробности излязоха около бразилския модел, която обвини суперзвездата Неймар в изнасилване. Оказва се, че госпожица Нахила Тринидад д...

"Получих няколко жалки заплахи. Казваха ми, че ако Неймар не играе на Копа Америка, ще бъда убит. Други са по-сериозни, казват ми, че знаят къде живея и познават семейството ми. Нека бъде ясно: Естивенс не подкрепя нито г-жа Нахила, нито г-н Неймар", допълни бразилецът. Вижте в този материал какво разказа за изнасилването г-ца Де Соуса.

Още по темата

Please select answer!