ВИДЕО: Осмяха Меси за начина, по който целува жена си


ВИДЕО: Осмяха Меси за начина, по който целува жена си
Снимка: принтскрийн

11790 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси и неговата съпруга Антонела Рокуцо-Меси се снимаха в клип на пуерториканския музикант Residente. То е към песента "Antes Que El Mundo Se Acabe". На видеото са запечатани целувките на 113 различни двойки по света, включително и тази между Меси и красивата му съпруга.

Много от футболните фенове по света бяха потресени да видят толкова интимен момент от капитана на Барселона. Аржентинецът обикновено е сдържан, много рядко показва емоциите си, а в клипа дава воля на своите чувства към детската си любов, която го датри с трима прекрасни сина. Някои от тях коментираха, че са отвратени от начина, по който носителят на 6 "Златни топки" се целува с половинката си.

На видеото са заснети целувките и на други спортисти с техните любими жени, например, нападателя на Ювентус Пауло Дибала с приятелката му Ориана Сабатини и боксьора Саул Алварес с любимата му Фернанда Гомес. А как през миналото лято скромната Антонела подлуди със сексапила си своите последователи в Instagram вижте тук.

* Моментът, в който Меси и Антонела се целуват е в 1:59.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички