Най-лошите прически в историята на футбола (СНИМКИ)


Най-лошите прически в историята на футбола (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

32709 0

Във футбола даден играч може да привлече вниманието върху себе не само чрез спиращи дъха изпълнения на терена. Понякога това се случва и чрез екстравагантна външност. А тя най-добре би се забелязала върху главата на футболист - именно чрез неговата прическа.

Някои от най-държащите на косата си играчи днес безспорно са Кристиано Роналдо, Пол Погба, Неймар и т.н. От 3-мата португалецът се придържа към общоприетите за нормални прически най-много, докато Погба, например, често обича да експериментира със своя цвят. Представяме ви най-лошите прически в историята на футбола:

Горан Пандев - един от най-прочутите македонски играчи. Един кадър от двубой за клубния му Дженоа обаче остава за историята. На него се вижда косата му, която неминуемо поражда една определена асоциация в главата на всекиго. За отбелязване е, че е единственият в класацията, който не е направил прическата умишлено.

 

Джо Коул - тогава англичанинът бе все още млад и незрял футболист, но по време на пробива му в Уест Хям той се отличи със запомняща се прическа за историята. 

 

Тарибо Уест - нигериецът има любопитна кариера. Един от не многото, които са носили екипите и на Интер, и на Милан. Все пак, прическата му пораждаше повече коментари, отколкото играта му.

 

Джовани Симеоне - Диего Симеоне - треньорът на Атлетико (Мадрид), е смятан за един от най-стилните наставници. Добре подбрано облекло + поддържана прическа и брада. Неговият син обаче имаше период преди години, в който коста му бе меко казано... покъртителна. 

 

Джибрил Сисе - сменил редица дискусионни прически по време на футболната си кариера сякаш върховото му постижение в тази област е след като приключва с професионалния футбол.

 

Роналдо Назарио - в тази класация няма как да не попадне легендарният бразилски нападател, който втрещи света с вида си по време на Световното първенство по футбол през 2002 година. Явно това обаче му донесе късмет на форума, където реализира 8 попадения.

 

Александър Митрович - избухливият сръбски нападател има неоспорим талант, но преди години, докато бе част от Партизан Белград, взе много грешно решение за своята визия.

 

Вагнер Лав - бразилският нападател изкара силни периоди в руския ЦСКА Москва. Още "по-силни" обаче бяха неговите прически, като освен показаната по-долу (синя), същата визия се появи в друг период, но червена.

 

Хавиер Маргас - чилиецът реши да докаже любовта си към клуба (Уест Хям), като си боядиса косата в цветовете на "чуковете".

 

Пол Погба - единственият, който му съперничи в съвременния футбол в това отношение, е Неймар, когото ще разгледаме като следващ. Французинът е изумявал с изборите си за прически, но се спираме на един от най-запомнящите се.

 

Неймар - за него може да бъде направен цял отделен материал (който ще се побере в не една, а две части), изпълнен само и единствено с различните му прически. Някои от тях са наистина ужасни, но ще се спрем на само две такива, без да се претендира, че те са най-лошите в кариерата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички