СНИМКИ: Пилот от MotoGP се ожени за доведената си сестра


СНИМКИ: Пилот от MotoGP се ожени за доведената си сестра
Снимка: Instagram

3998 0

Португалският пилот на Red Bull KTM Factory, който се състезава в MotoGP, Мигел Оливейра се е оженил за своята доведена сестра Андреа Пименте. Блондинката е дъщеря на втората съпруга на бащата на Мигел, бивш професионален състезател по мотоциклетизъм.

Оливейра е имал връзка с полусестрата си от 11 години, но е криел за това. През миналия месец пилотът е обявил, че е предложил брак на любимата си преди почти една година. Наскоро братът и доведената сестра се ожениха, узаконявайки любовта си.

По-рано този месец Оливейра написа в социалните мрежи, че Пимента чака дете. "Нашият живот ще протича в специална компания. Работа, която ще продължи през целия ви жизнен път. Чакам с нетърпение да те срещна, любов моя", каза тогава мотоциклетистът. Той качи снимка, на която Андреа е със заоблен корем.

Португалският спортист отбеляза, че баща му е одобрил сватбата с Андреа. "Щастлив съм, че синът ми сключи брак с жената на своя живот", е казал Пауло Оливейра, цитиран от испанския "Marca". Мигел Оливейра е част от MotoGP от 2019 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички