След челен сблъсък с гредата, "гипсираха най-милото" на Душан Тадич (СНИМКА)


След челен сблъсък с гредата, "гипсираха най-милото" на Душан Тадич (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

9174 0

По време на паметния обрат на Аякс над Борусия (Дортмунд) на "Сигнал Идуна Парк" в Шампионска лига, един от героите на тима - Душан Тадич имаше много тежък момент. При засичането на центриране към далечната греда, той срещна слабините си със страничния стълб.

Временно играчът остана на тревата, докато камерите снимкаха болката на лицето му (която, разбира се, усеща всеки мъж при вида на челния сблъсък). В крайна сметка обаче, плеймейкърът доигра мача, но не с това се изчерпа своеобразната история. 

При прибирането си от Дортмунд в Амстердам, отборът беше посрещнат от журналисти и фенове. А Душан Тадич шокира всички с начина, по който се появи пред камерите. 

Той реши да яхне вълната на популярността, която инцидентът доби в социалните мрежи, и се появи с гипс, който беше поставен на явно място там, където се намира мъжкото му достойнство, като бе поставил дори въже, с което да придържа гипса в правилно местоположение. 

Веднага след мача самият Тадич публикува много забавен пост, в който се държи за мъжкото си достойнство по време на срещата, а посланието, което отправи, гласи: "Необходими са здрави топки, за да спечелиш в Дортмунд. Надявам се постът да е ОК". 

Ето и самия пост: 

 

На всичкото отгоре шегата му не приключи до там, след като пожела бързо възстановяване на гредата, с която се срещна: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички