Къде е вратарят?! Да ти вкарат гол, докато пиеш вода... (ВИДЕО)


Къде е вратарят?! Да ти вкарат гол, докато пиеш вода... (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

19684 0

Коя е най-голямата вратарска грешка във футбола? Може би Лорис Кариус на финала на Шампионска лига през 2018-а? Или пък някой друг... А коя е най-куриозната грешка на вратар, която сте виждали? Е, сега ще ви представим една от най-фрапантните вратарски грешки, която със сигурност ще ви разсмее. 

През февруари 2018 година Дуисбург посреща Инголщат в мач от Втора Бундеслига. В 13-ата минута домакините повеждат в резултата, но пет минути по-късно допускат изравняване по шокиращ начин, а вината е изцяло на вратаря на Дуисбург Марк Флекен.

Стражът на домакините е решил да пие вода в най-неподходящия момент - докато топката е в притежание на противника, който опитва да организира атака. След дълго подаване в предни позиции Инголщат се добират до наказателното поле на своя съперник, в което на практика няма вратар.

Флекен стои с гръб към игрището и пие вода, без да разбере, че съперникът организира атака. Дори съотборниците на Флекен не знаят за неговото неистово желание да пие вода, като един от бранителите опитва да върне топката с глава назад към вратаря - без да знае, че стражът не е на позицията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички