Куриозно: Младок на Барселона "татуира" грухтяща свиня с автограф (ВИДЕО)


Куриозно: Младок на Барселона "татуира" грухтяща свиня с автограф (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4166 0

На много любопитен случай са станали свидетели фенове на Барселона около базата на клуба. А главно действащо лице в него е младият футболист на тима Рики Пуч, който спира със своя автомобил, за да поздрави привържениците и да им даде автографи.

Един от феновете, които наобикалят автомобила на 22-годишния испанец обаче, избира странно място, на което да получи подписа на Пуч. Традиционните автографи се дават върху хартия или вещ, по-запалените фенове ги искат върху части от телата си, но този...

Рики Пуч трябваше да се разпише върху животинка - прасе. Футболистът на Барселона нямаше против това и го стори, а прасето, което разбира се бе и със своя футболен екип върху себе си, изгрухтя... вероятно от щастие?

Рики Пуч получава много малко шансове за изява през този сезон при каталунците. Той е взел участие само в 12 мача през този сезон, като титуляр бе само в два случая - веднъж в Ла Лига и веднъж за Купата на Краля. Няма нито гол, нито асистенция, нито картони на сметката си.

Не такава е ситуацията с друг от младите футболисти на каталунците. Ръководството на Барселона чу Шави и предлага нов договор на най-перспективния млад играч в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички