Критик на Роналдо: Откри ми номера и ми писа, искайки да покажа уважение!


Критик на Роналдо: Откри ми номера и ми писа, искайки да покажа уважение!
Снимка: Getty Images

5535 0

Бившият нападател на Италия Антонио Касано призна, че е получил текстови съобщения от мегазвездата Кристиано Роналдо. Португалецът го е призовал в тях да прояви повече уважение, след като Касано неведнъж го критикува в публичното пространство.

"Роналдо ми писа, изисквайки да покажа повече уважение, защото той е спечелил и вкарал толкова много. Не се страхувам да говоря истината, защото съм пред очите на целия свят - от Папата до последния човек на планетата. Звъннах на Буфон, за да разбера как Роналдо ми е намерил номера и той отговори, че го е дал на пресцентъра, който го е предал на Кристиано. Роналдо искаше да ми каже, че е вкарал 750 гола, а аз имам само 150", заяви италианецът в Twitch.

"Мога да кажа едно: скъпи Кристиано, ти имаш всичко. Живей спокойно, вместо да ми изпращаш съобщения. Трябва да последваме примера на Меси, на когото му е все едно за всичко и всички наоколо. Джиджи и Киелини знаят, че той ме вбеси. Но кой си ти, какъв ти е проблемът?", допълни Касано. Ето какво каза за Роналдо той в един от последните пъти, когато го критикува.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички