Екс звезда на Левски по време на лагер: Искам да пия, искам жени, не ми се рита


Екс звезда на Левски по време на лагер: Искам да пия, искам жени, не ми се рита
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

22287 0

Забавна история разказа бившият футболист на Ботев (Пд), Локо (Пд) и ЦСКА Тодор Тимонов за престоя си в Анжи. Той премина в руския клуб заедно с бившата звезда на Левски Юсеф Рабех, който обаче не дочака дебюта си за тима, а открадна портфейла на българина и избяга.

"Рабех беше много добър футболист, но имаше лоша репутация в България. Човекът имаше проблеми буквално във всички посоки. Той много обичаше жените и алкохола, така че не можа да достигне сериозно ниво. Плюс това залагаше. Сам се съсипа. От Анжи ни настаниха в една стая и той не спираше да повтаря по цял ден: "Искам да пия, искам жена. Не мога да остана тук, не искам да играя футбол. Харесвам парите", разказа Тимонов пред "РБ Спорт".

"Но той никога не стигна до Дагестан. Прекара 10 дни с отбора на тренировъчния лагер и после изчезна. Да, с моя портфейл. Отидох да тренирам, а той остана в стаята. Каза, че нещо го боли - или главата, или коляното. И докато тренирахме, той си събра нещата, грабна портфейла ми, новите ми бутонки и си тръгна. За щастие, в портфейла ми имаше 100 евро, не повече", допълни бившият халф. А каква забавна история за Литекс и Иван Бандаловски разказа Ивелин Попов четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички