"По-добре 500 млн. евро в джоба като Меси, отколкото 500 млн. последователи като CR7"


"По-добре 500 млн. евро в джоба като Меси, отколкото 500 млн. последователи като CR7"
Снимка: Getty Images/Guliver

4098 0

Футболният агент Дмитрий Селюк сравни работата и резултатите на Лионел Меси и Кристиано Роналдо в социалните мрежи. Вчера стана ясно, че звездата на Ювентус е първият човек с 500 милиона последователи в трите най-известни социални мрежи - Instagram, Facebook и Twitter.

"Цял щаб от PR специалисти работи за футболисти от това ниво. И милиони фенове се абонират за акаунти в социалните мрежи, за да бъдат абонирани за такива популярни имена. Ясно е, че Роналдо е страхотен футболист и заслугите му във футбола са огромни, но цифрата от половин милиард предполага, че има толкова много хора по света, които обичат футбола. А PR-мениджърите, които управляват акаунта на Роналдо, си вършат работата добре", заяви Селюк, цитиран от "Советский спорт".

Запитан за коментар относно 500-те милиона последователи на португалеца и 500-те милиона евро заплата на капитана на Барселона, агентът, известен най-вече от работата си с Яя Туре, заяви: "Ще го кажа така: По-добре да имаш 500 милиона евро като Меси, отколкото 500 милиона последователи като Роналдо". А по коя своя колежка Меси и Роналдо зяпнаха едновременно вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички