Кристиано Роналдо с нов рекорд извън футбола - първият в света, който има над 500 милиона последователи


Кристиано Роналдо с нов рекорд извън футбола - първият в света, който има над 500 милиона последователи
Снимка: Getty Images/Guliver

17422 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо записа нов феноменален рекорд извън терена. Той се превърна в първия човек в целия свят, който достига 500 милиона последователи в трите главни платформи в социалните мрежи - "Инстаграм", "Фейсбук" и "Туитър".

Това е невиждано постижение до момента, като португалецът вече има най-много фенове на планетата. Той държи и първото място за най-много последователи в "Инстаграм", след като изпревари певицата Арианда Гранде съвсем наскоро.

Според сайта "Афродита", той печели повече от седем милиона евро на седмица, 370 милиона евро на година, чрез "Инстаграм" поради своите над 262 милиона последователи. Той печели със 159 милиона повече от Неймар и с 220 милиона повече от Лионел Меси.

Това е пореден голям рекорд за Кристиано Роналдо, който впечатлява с дейността си и извън футболния терен. А наскоро Кристиано Роналдо плати лечението на 7-годишно дете с рядка форма на рак.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички