Ливърпул се стяга да се мести в... Слънчев бряг


Ливърпул се стяга да се мести в... Слънчев бряг

2917 0

Новината за преместването на клуба по американски футбол Сейнт Луис Рамс от щата Мисури в Лос Анджелис вдъхнови irishmirror.ie да направи проверка, ако се спазва разстоянието между двата града, къде биха играли клубовете от английската Висша лига.

Интересно бе "бъдещото" местоположение на обичания в България Ливърпул. "Мърсисайдци" ще трябва да преместят стадион "Анфийлд" в ... Слънчев бряг.

Необходимо е да се вметне, че става дума за дистанция от 1586 мили, а изчисляването е станало посредством freemaptools.com.

Друг вариант за Евертън и Ливърпул е португалският остров Мадейра. Арсенал ще трябва да се премести в Бурса, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити - в Москва, а Астън Вила - в Триполи.

Собственикът на Арсенал Стан Крьонке всъщност е собственик и на Сейнт Луис Рамс, като е и един от хората, взели решение за преместването на американския клуб в града на ангелите.

Всъщност, феновете на Ливърпул у нас не бива да се надяват много това да се случи, защото освен че материалът е в шеговит тон, то и английските фенове не са съгласни. 100% от запитаните в сайта на "Мирър" отговарят, че не биха подкрепили такава идея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички