Компания за кетчуп помоли Конте с писмо да отмени забраната на продукта им


Компания за кетчуп помоли Конте с писмо да отмени забраната на продукта им
Снимка: Getty Images

2511 0

Няколко седмици след като забрани на играчите му да ядат кетчуп, мениджърът на Тотнъм Антонио Конте получи писмо от компания, произвеждаща соса. Това е австрийската "Curtice Brothers", която обясни на италианеца, че нейният кетчуп не е вреден и го призова да го върне в менюто на футболистите си.

"Приветстваме вашето решение. Храната е важна, но радостта е не по-малко важна. Знаете ли какво е също от Италия? Нашите домати, Антонио. Не всички кетчупи са еднакви, така че не отписвайте всички. Ние използваме само органични продукти. Нашите домати са толкова сладки, че не добавяме захар", пишат производителите в писмото си.

"Знаем, че трябва да ви убедим, затова ви изпратихме 15 кутии кетчуп. Най-натуралният сос се отправи към вас. За вас и целия отбор. Храненето има решаващо значение, както казахте. Но радостта също. Всичко най-добро във вашите приключения с Тотнъм", се казва още в него.

Едва ли Конте ще промени своето решение, дори и да хареса продукта, защото във всички отбори, в които е работил досега, той е забранявал кетчупа. Конте не е единственият треньор във Висшата лига, който още от прага забрани кетчупа - вижте кой друг го направи в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички