СНИМКИ: Какво е общото между Майкъл Джордан и ПСЖ? Въздушния им направи екипи!


СНИМКИ: Какво е общото между Майкъл Джордан и ПСЖ? Въздушния им направи екипи!
Снимка: Nike Twitter, PSG Twitter

9544 0

Френският гранд Пари Сен Жермен обяви много интересна новина в четвъртък. Хегемонът в Лига 1 представи новите си екипи, с които ще играе в Шампионска лига, но далеч по-любопитната е марката, която ще облича Неймар и компания в мачовете от най-комерсиалния клубен турнир.

Това е подразделението на "Nike" - Air Jordan, която е собственост на най-великия баскетболист за всички времена Майкъл Джордан. Както е известно, тази марка носи стотици милиони на собственика на ШАрлът Хорнетс на годишна база, но до този момент много рядко се е случвало "Air Jordan" да излиза от баскетболната си рамка.

Решението е част от опита на компанията на Джордан да увеличи вниманието си сред масовите фенове на спорта, а основната причина за решението точно "Air Jordan" да облича ПСЖ в Шампионска лига е фактът, че Неймар е изключително популярно лице в световен мащаб, но особено в САЩ. Ето и как ще изглеждат екипите на ПСЖ:

ФОРТУНА ОБИЧА ФЕНОВЕТЕ - ВИЖТЕ ГРУПИТЕ В ШАМПИОНСКА ЛИГА, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА ИЗПУСКАТЕ ДА ГЛЕДАТЕ

Освен това компанията пуска и нова колекция баскетболни кецове - Air Jordan 5 PSG edition. Маратонките са с логото и цветовете на френския гранд и ще бъдат пуснати в продажба на 14-и септември:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички