Фортуна обича футбола! Вижте задължителните за гледане групи в Шампионска лига


Фортуна обича футбола! Вижте задължителните за гледане групи в Шампионска лига
Снимка: Guliver/Getty Images

4017 0

В средата на септември битката в Шампионска лига ще бъде подновена със старта на груповата фаза в най-комерсиалния клубен турнир. И жребият, който беше теглен днес, безспорно подари на футболните фенове няколко изумителни групи, в които не е ясно кой ще продължи, и за кого ще остане угорчението от ранното отпадане.

Безспорно най-добрите мачове ще бъдат в група C. Финалистът от миналата година Ливърпул изтегли много сериозен жребий, попадайки в един поток с френския колос ПСЖ, Наполи и Цървена Звезда.

Парижани мечтаят за триумф в Шампионска лига и не спират със звездните трансфери, докато Наполи взе специалиста в Шампионска лига Карло Анчелоти за нов треньор на тима. Цървена Звезда пък е дебютант в турнира и ще се хвърли сериозно срещу всеки един съперник, особено на "Мала Маракана" в Белград.

Ливърпул не беше единственият английски тим с ужасяващ жребий. Манчестър Юнайтед, който се намира в много деликатно положение в поледните месеци, се падна срещу шампиона на Италия Ювентис, който привлече в редиците си Кристиано Роналдо. Другите отбори в групата са Валенсия и Йънг Бойс, като "червените дяволи" ще имат сериозни трудности за класирането си напред.

Не по-малко интересно ще е в група B. Един от основните фаворити в турнира - Барселона, ще трябва да се изправи срещу силния тим на Тотнъм и завръщащия се в турнира Интер. Освен това в групата има и непредсказуем тим в лицето на ПСВ, който може да обърка сметките на фаворитите. Пълният жребий за групите в Шампионска лига вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички